Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


14.) Hétvége Alcocebre-ben

2010.07.12

A hétvégét Alcocebre-ben töltöttük, Alejandro csodanyaralójában. Gyönyörű tengerparti helyecske, igaz sok turista, de sok a jófej helyi is.

 

Kép

 

 

Szombaton Jorge-ékkel másztunk, vasárnap pedig csak hármasban.
Egyszer beültünk ebédelni egy Alex szerint nem puccos étterembe fürdőruhában, pólóban - mindenki ingben volt...
Nem volt égő, de ezt tetézve, ugye az étlapból nem nagyon értettünk semmit - Alex pedig hát... kreatívan elmagyarázta, hogy mi micsoda - ami disznóból készült, ott röfögött, a tehénnél múúzott hangosan, szakadtunk a röhögéstől.

Aztán próbáltuk elcsábítani a szomszédos asztalnál ülő 90+ éves nyugdíjas társaság legszexibb női tagját, de az ügyet sem vetett Alejandro delejező pillantására, és inkább a szomszédjával beszélgetett - nem tudja mit hagyott ki :)

Ja, a lábamon a leprám már múlóban van! Egy a hiba, Alejadro is elkapta - valószínűleg akkor amikor Iván álmában együtt lettünk öngyilkosok, mert együtt basejump-oltunk, nulla tapasztalattal - meg kellett ígérnünk ébredés után Ivánnak, h nem, nem fogunk ugrani. Aztán meg megbeszéltük, hogy mégis, mert mivel magas a koleszterinszintem - a lassú kínlódásos végnél, talán jobb leugrani :)
Mindenesetre aznap (vasárnap) Alex kb 5x akart megölni. Hol porral, hol a kötéllel vert le majdnem a szikláról, hol a kocsiban, szép... :)

 

Kép

 

 

A nap a kajálás után kb. az állathangokról szólt, totál nem érette, amikor csapkodtam a kezeimmel, mintha repülnék, és mondtam, hogy csipcsip - az madár . szerinte a madarak azt mondják piopio... Fene tudja :)

Szóval rettentő vicces volt a hétvége.
A mászásokról majd írok külön bejegyzést.

Alcocebre-ben van egy bár a kikötőben, ami a helyieké - A. nagybátyjával ott töltöttünk egy estét - jó volt az éjszakának is, és a meccset is ott néztük.

Kép

 

Harapni lehetett a füves cigi füstöt, bár ilyen büdöset még életemben nem szagoltam, fogalmam sincs mi lehetett benne, mindenesetre mindenki nagyon jó kedvű volt tőle.
Zászlók, arcfestés, nemzeti színű pólók - minden, amit csak el lehet képzelni - hihetetlen hangulat volt!
Még dobott az egészen az a két tetőtől talpig narancs harisnyába öltözött holland, aki ellendrukkerként próbált érvényesülni :)

VIVA ESPANA!!!

 

Kép

 

http://www.youtube.com/watch?v=3mQ7pvTfWLs

 

Most a terv az, hogy szerdáig Valenciában leszünk, aztán Vasárnapig Montenejosban csövezünk - ahol már jártunk múlt hétvégén, majd köv. hét Barcelona. Elvileg. De sose lehet tudni :)

 

 ITT MINDEN ANNYIRA JÓÓÓÓ   :)   (persze azért hiányoztok :) )

 

A mappában található képek előnézete Alcocebre

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

élményfürdő:))

(anya, 2010.07.14 17:46)

Akkor ez igazi élményfürdő nektek, merthogy lubickoltok az élményekben.. nagyon örülünk, hogy ilyen klassz minden, továbbra is így legyen!
A Tiszánál vagyunk, egy netkávézót találtam, miközben orvoshoz vittük Marcit, mert ronda csípése van, kapott allergia-elleni akármit. Ádámot csalogatom, jöjjön le hozzánk, mi is szuper helyen vagyunk. El is határoztuk, hogy jövőre itt töltjük KÖZÖSEN a május-június-júliusi szülinapos--névnapos bulikat. :)))Nagyon vigyázzatok magatokra továbbra is, soksok puszi :anyáéktól